SEO Copywriting - Hoe wij je helpen bij je SEO-werk

SEO Copywriting

Een goed georganiseerde webtekst heeft niet alleen het overtuigen van bezoekers tot doel natuurlijk. Want het is wel fijn wanneer je website voorzien is van top inhoud, maar als niemand die ooit vindt, was al dat schrijfwerk vergeefse moeite.

Gelukkig kunnen we vaststellen dat als je een kwalitatieve webtekst op je webpagina hebt staan, zoekmachines deze ook zullen indexeren en je dus gevonden kan worden. Dit wordt steeds belangrijker, en met de recente Panda updates zal dat alleen maar nog meer het geval worden.

Zoekmachineoptimalisatie of SEO (van het Engelse search engine optimization) bestaat uit twee verschillende technieken. De ene zorgt ervoor dat de technische kant van de zaak goed in elkaar steekt: je website moet gebouwd zijn volgens de laatste nieuwe vereisten en makkelijk toegankelijk zijn. Anderzijds is er dan het hebben van goede teksten en slim linken.

SEO

Met dat laatste helpen wij alvast een handje. Zoekmachines hebben als doel het gedrag van gebruikers zo dicht mogelijk benaderen. Wat wij eerst zouden willen zien staan, de meest informatieve website dus, is degene die ook effectief bovenaan zou moeten komen te staan. Dit is echter een constante evolutie: de criteria die een website doen staan of vallen veranderen samen met dat wat als positief wordt ervaren door het gemiddeld publiek. Wij werken vaak samen met SEO-professionals als AntwerpenSEO en ProSEOVlaanderen, en hebben dus heel wat ervaring in het schrijven van geoptimaliseerde webinhoud.

Wij zijn mee met die actualiteit. Het is onze sterkte. Wij weten niet alleen wàt we moeten schrijven, wij weten ook hòe we het moeten schrijven. Een tekst die wij voor je maken is een stap dichter bij die eerste plaats op de resultatenpagina.