Het verschil tussen ons - en een standaard tekstbureau

Het verschil tussen ons en een standaard tekstbureau

Wij houden van duidelijkheid. Zowel in onze teksten als in onze tarieven. Dat is waarom wij werken met een vaste prijs per project. Een uurprijs biedt niet genoeg controle over wat jouw project je zal kosten. We spreken een prijs af voor een bepaalde opdracht, we zetten dat op papier en we beginnen eraan. Zo eenvoudig is het.

het verschil Een handige prijszetting is leuk, maar nog beter is ongetwijfeld het feit dat wij gespecialiseerd zijn in webteksten schrijven. We zeiden het al in een eerder artikel: schrijven voor het internet is een vak op zich, en doelgericht webpagina's inhoudelijk afstemmen op zoekmachines is enorm belangrijk. Een klassiek tekstbureau heeft misschien het meeste ervaring met wervende teksten voor tijdschriften of persberichten, terwijl wij voornamelijk online onze pennenvruchten zien verschijnen nadien. Dat geeft ons een serieuze voorsprong op andere tekstbureaus. Wij weten dat ons materiaal wérkt online.

Je bent overigens ook betrokken bij het ganse proces. We spreken bij aanvang af hoe je het ongeveer ziet, maar misschien veranderen je ideeën gaandeweg of heb je nog bedenkingen. Zolang dit geen substantiële wijzigingen zijn, kan dat allemaal nog voor het afgesproken tarief. Wij maken per definitie altijd een eerste versie die je mag nalezen en eventuele opmerkingen bespreken we samen.

Het allerbelangrijkste is dat je ons kan vertrouwen. Dat klinkt altijd een beetje griezelig van een bedrijf waar je mee in zee wilt gaan, maar wij houden gewoon van op een fijne manier zaken doen. En we weten dat wat we aanbieden goed materiaal is.

Je bent op onze website tenslotte ook geraakt, nietwaar?